Time		orum – 21 April 2023	Speakers/Moderators/Staff
09.00 – 09.15 15 min	Introduction to the BEC Members' Forum Sharg Zali I		Emma Zwiebler, BEC Director
09.15 – 09.35 20 min	Welcome & presentation HOST		Azerbaijan Badminton Federation
	Sharg Zali I		
09.35 – 10.35 60 min	Introduction SROI pilot project – Report Feedback from the pilot Members Sharg Zali I		Emma Zwiebler, BEC Director Luke Bullock, Senior Account Manager, SUBSTANCE Sylvain Benaïn, Vice-president, French Badminton Federation Jo'Anne Cassar, General Secretary, Badminton Malta
10.35 – 11.00 25 min	Coffee break – Networking		
11.00 – 11.45 45 min	Workshop 1 Participation Commission Inclusivity and Para badminton	Workshop 2 Governance Commission Sustainability	Åsa Strindlund, CEO, Badminton Sweden Jacob Oehlenschlæger, BEC Senior Manager
	Hovsan I+II	Sharg Zali I	Brian Agerbak, BEC General Secretary
11.45 – 12.30 45 min	Candidates for election Sharg Zali I		Andrej Pohar, BEC Director
12.30 – 13.30 60 min	Lunch		
13.30 – 14.15 45 min	Introduction Paris 2024 Sharg Zali I		Emma Zwiebler, BEC Director Etienne Thobois, BWF Council Member and CEO of Paris 2024



25 min			
14.40 – 15.25	Workshop 3	Workshop 4	Renna Unt, BEC Director
45 min	Entertainment Commission	High Performance Commission	Tamara Geeraerts, BEC Manager
	BEC's major events	Player Development	
			Brian Agerbak, BEC General
	Sharg Zali I	Hovsan I+II	Secretary
			Jacob Oehlenschlaeger, BEC Senior
			Manager
15.30 – 15.45	Conclusion		
15 min			Emma Zwiebler, BEC Director
	Sharg Zali I		
15.50	Cultural programme and networking		

