Er du vild med badminton? Tag på ferie og oplev en kamp helt tæt på

1/27/2019 3:10 PM |  BadmintonPeople.com |  CMS Admin
Der er mange mennesker, der har en sport, som de bare er helt vilde med. Har du det sådan med badminton? Badminton er en stor sport herhjemme i Danmark, hvorfor mange har fået interesse for enten at se sporten på TV, spille den selv eller begge dele. Badminton er nationalsporten i flere asiatiske lande, som fx Kina, Korea og Japan. 

En rejse i sportens navn
Det kan være at du nu tænker, at det kunne være rigtig spændende at opleve en Badmintonkamp i virkeligheden. Det kunne eksempelvis være at tage til sommer-OL og se en kamp der, eller at tage til VM i Badminton 2019, hvor det bliver afholdt i et Europæisk land, nemlig Schweiz. 

Hvis du tager på sådan en rejse, og du også selv er vild med at spille badminton, kunne det være en ide at gå sammen med en ven eller anden nær relation, som kunne være interesseret i at tage med dig. Så kunne I også spille badminton sammen ved at leje nogle baner, så det var sporten, der skulle være i fokus igennem hele ferien. Det er meget populært at tage på sådanne rejser, hvor man har sin hobby i fokus og holder ferie på den måde.

Hvad koster sådan en tur
Alt efter hvordan I planlægger turen, og hvilke oplevelser I gerne vil have, så er dette meget forskelligt. Hvis du ikke føler, at det er noget, som du har råd til lige nu, så kan du få hjælp til at finansiere sådan en rejse her. Et ordsprog lyder ”At rejse er at leve”, så vent ikke for længe. Det er noget, der skal gøres, imens man har muligheden. Når du tager ud og oplever verden, vil du med garanti skabe nogle minder, du vil have for resten af livet.  

Cookies
 
Delete item?