Investering inden for badminton-brands

10/25/2019 2:22 PM |  BadmintonPeople.com |  CMS Admin
Kender du Li Ning og Yonex? Naturligvis gør du det. Begge navne er nemlig store brands inden for badminton-sporten. 

Måske tænker du ikke over det. Men hvis du spiller meget badminton, så ved du også en masse om de brands, der bruges inden for sporten. 
Dermed er du også på forkant med de virksomheder, der sælger badminton-udstyr, og på den måde kan du måske investere dine sparepenge bedre end andre. 

Når det gælder badminton-brands findes flere store virksomheder, der faktisk kan handles på børsen. Kinesiske Li Ning er for eksempel en af destørste producenter af badminton-udstyr i Kina. Selskabet kan handles igennem børsen i Hong Kong, og aktien kan du typisk findes i din netbank. Ud over at sidde tungt på markedet i Kina, er Li Ning også et kendt mærke i USA, så selskabet har meget store markedsandele.

Du kender helt sikkert også Yonex Co Ltd, der er en af verdens største virksomheder inden for badminton-udstyr. Virksomhedens aktier kan handles på børsen i Tokyo, og som regel kan du finde virksomhedens aktier i din netbank. Hvis du ikke har lov til at handle aktier på den japanske børs, kan du prøve at ringe til din bank, der kan åbne op for handel for dig. 

Du kan få mere viden om aktier på invested og du kan lære mere om trading på daytrader, hvor private investorer samles. 

Som engageret badminton-spiller og sportsudøver kan du lige så godt udnytte den viden, du har, om netop det udstyr og de brands som du bruger til hverdag, når du dyrker din sport. 

Hvis du ikke kan finde store børsnoterede selskaber inden for netop den sport, som du dyrker – for eksempel badminton, så kan du altid kigge mod de helt store sportsbrand. Det gælder ikke mindst Under Armour , Nike, Adidas, Jordan. Alle fire selskaber er børsnoterede, og de kan handles igennem alle netbanker eller hos dedikerede brokere. 

Det er altid bedst at købe aktier på meget lang sigt, altså 5-10 år Det vil sige, at du investerer i selskabet og derefter holder aktierne igennem længere tid. Helst mange år. På den måde bliver du ikke påvirket af evt. skandaler eller naturlige udsving i aktiekurserne. Det er nemlig sådan, at aktiemarkedet i gennemsnit stiger 8% om året. Selvom nogle år er dårlige for aktierne, så kompenserer de gode år hurtigt for de kursfald, der er indtruffet tidligere.  

Cookies
 
Delete item?