Dette kan du lave i din fritid, når du ikke træner

1/12/2020 2:48 PM |  BadmintonPeople.com |  CMS Admin
Du kender det sikkert. Du vil hellere ned og træne, men din krop har brug for ro, og det kan derfor være svært at finde ud af, hvad man så skal bruge tiden på. Er du ofte i tvivl om, hvad du egentligt skal bruge din fritid på, og ønsker du at bruge den optimalt, så kan det være en god idé at finde ud af, hvad man interesserer sig for. Når man finder sine interesser, bliver det au-tomatisk også nemmere at finde noget at lave. Er du i tvivl om, hvad du kan lide, så kan du her få inspiration og gode råd til din fritid, så du kan få restitueret ordentligt før din næste træning. 

Sæt en god film på fjernsynet eller lav noget der styrker hjernen
Har du brug for at slappe af og ikke tænke på noget, kan det være en mulighed at sætte en god film på fjernsynet. Ofte kan det være en god idé at vælge en film, man har set et par gange før, da hovedet derfor ikke behøver at skulle bruge energi på at følge med. Det kan i mange tilfælde være en befriende følelse, og man kan på et par timer tømme hovedet for tanker og bekymrin-ger. Er du ikke så meget til film, kan du finde noget, som styrker din hjerne såsom puslespil, strategispil eller lignende. På den måde er din hjerne fokuseret, mens din krop får lov til at slappe af.

Kast dig ud i noget helt nyt 
Er du træt af at se film og finde det samme puslespil frem igen og igen, kan du med fordel kaste dig ud i noget helt nyt, som du også kan blive god til. Kom i gang med en Spilnu bonuskode 2020 og prøv kræfter af med spil på nettet.  

Cookies
 
Delete item?